بارگیری صفحه

خانه‌ای در هیگاشیسومیوشی/ همکاران هوریبه

محل قرارگیری: اوساکا، ژاپن
معماران: همکاران هوربیه
مساحت: 69 مترمربع
سال ساخت: 2019
عکاس: یوهی ساساکورا ( Yohei Sasakura)
تولیدکنندگان: AutoDesk, IOC, DANTO, Flos, Globe, LIXIL , NANIWA KINZOKU, Trimble Navigation, Unreal Engine, kobe style, wood-furniture+1
سرپرستی معماری: Naoko Horibe
گروه طراحی: همکاران هوربیه (Horibe Associates)
مهندسین : شرکت ساکن محدودشرح متن توسط معماران ارائه‌شده است.
این سایت در یک منطقه مسکونی نزدیک به یک ایستگاه قطار واقع‌شده است و نماهایی از خط آهن مرتفع را ارائه می‌دهد. آنچه موردنیاز بود فضای گسترده‌ای بود که به شما امکان دهد سایر اعضای خانواده را در هرکجا که باشید حس کنید.برای تضاد فضای پیش رو، درخشندگی کار کاهش‌یافته و سقف در ورودی پایین نگه‌داشته شده است. با عبور از آن، یک فضای زندگی روشن با دهلیز سه‌طبقه قبل از شما گسترش می‌یابد. راه‌پله به‌گونه‌ای تنظیم‌شده است که حجم زیادی از اتاق نشیمن را محاصره می‌کند، اتاق‌های با حجم‌های مختلف در مرکز آن توزیع‌شده است.

حجم هوای منفردی که در مرکز خانواده قرار می‌گیرد به اعضا این امکان را می‌دهد تا حضور یکدیگر را به‌طور مداوم احساس کنند و به آن‌ها احساس امنیت می‌دهد و پله‌های در حال چرخش متوالی متغیری را برای دنبال کردن نگاه ایجاد می‌کند تا تغییراتی در زندگی روزمره ایجاد شود.

تصاویر پروژه

نوشته قبلی

باغ خالی/ TAOA

نوشته بعدی

خیاط حیاط هوتونگ / معمار جی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ظرفیت محدود

هدیه آموزشی آپلاس

با ثبت شماره موبایل خود در دوره رایگان اتوکد شرکت کنید.

آدرس

دفتر مرکزی

تهران، میدان فاطمی، خیابان جویبار، بن بست میرهادی غربی، پلاک 34، ساختمان نور، طبقه 4، واحد C4

شماره های تماس

ساعات کاری از ۹:۰۰ صبح الی ۱۹:۳۰

09937982911
09937982912

دانلود اپلیکیشن آپلاس

تمامی حقوق وبسایت آپلاس نزد شرکت آوند آوش آزما محفوظ است.
سبد خرید
ورود

یا

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری