بارگیری صفحه

مرکز فعالیت دانشجویی / همکاران Overland + معماران WTW

محل قرارگیری: آستین، ایالات‌متحده
معماران: همکاران Overland + معماران WTW
مساحت: 156000 فوت¬مربع
سال ساخت: 2011
عکاس: Chris Cooper, Fernando Ortega, Florian Holzherr, Paul Bardagjy
طراحی داخلی: معماران استودیو 8
مهندسی سازه: Datum Gojer Engineers
مهندسین مپ: HMG & Associates
مهندس عمران: Davcar Engineering
معمار منظر: Hood Design
پیمانکار: SpawGlass Contractorsشرح متن توسط معماران ارائه شده است.
درنتیجه شصت سال لابی دانشجویان، مرکز فعالیت دانشجویی در دانشگاه تگزاس در آستین اساساً مکانی است که توسط دانشجو و برای دانشجو ساخته‌شده است. SAC الگوی پردیس سنتی یک ساختمان را که دارای یک عملکرد اختصاصی است، به چالش می‌کشد.با یک برنامه فوق‌العاده متنوع، SAC یک اتحادیه دانشجویی است که مانند یک دانشگاه کوچک کار می‌کند و دارای یک سالن رقص 5000 فوت مربع، سالن اجتماعاتی با 500 صندلی، تئاتر جعبه سیاه، 12 اتاق کنفرانس/جلسات دانشجویی، دفاتر سازمان دانشجویی، اتاق دولت دانشجویی، مکانه‌ای غذاخوری، فضاهای تمرین رقص و تئاتر و فضاهای جلسات انعطاف‌پذیر می‌باشد.نياز به فضاي اختصاصي هنرهاي آزاد در طي فرآيند برنامه‌ریزی ظاهر شد. بنابراین دوطبقه آزمایشگاه تحقیقاتی و فضاهای اداری دانشکده هنرهای لیبرال در طراحی کلی گنجانده‌شده و از طریق یک پل آسمان به ساختمان هنرهای لیبرال مجاور متصل می‌شوند.
این پروژه با پرداختن به کمبود فضای خارج از مقیاس متوسط در دانشگاه، بیش از 46،000 فوت مربع حیاط زیبا را مجهز به پریز برق و اینترنت بی‌سیم می‌کند، مکان‌هایی را برای صرف غذا، مطالعه و جمع‌آوری در خارج از منزل تقریباً در طول سال در آب‌وهوای متوسط تگزاس مرکزی ایجاد می‌کند. یک فضای آسمانی توسط هنرمند مشهور جهان جیمز تورل، در تراس پشت‌بام واقع‌شده است و فضایی را برای انعکاس آرام در طول روز به دانشجویان ارائه می‌دهد.با راه‌حل‌های یکپارچه‌سازی فنّاوری پایین با تأثیر بالا توسط SAC، تفسیر جدیدی از سنت‌های ساختمانی بی‌انتها و تفسیر مجدد معاصر معماری سنتی دانشگاه به وجود آمد. اشکال ساده و خطوط مرتب آن را متمایز می‌کند، بااین‌وجود دیوارهای سنگ‌آهک و سقف کاشی قرمز آن را با ساختمان‌های موجود در پردیس و طرح جامع متحد می‌کند. این ساختمان که در پشت یک نخلستان بالغ فرورفته است، دارای شیشه‌های فراوانی است که همراه با رد پای باریک، نور روز را به حداکثر می‌رساند و ارتباط بصری با چشم‌انداز اطراف را فراهم می‌کند.این ساختمان دارای دهانه‌هایی در امتداد نماهای مخالف است تا از تهویه طبیعی استفاده کند. مخازن سطح بالا آب باران را برای آبیاری منظره جمع می‌کنند و آب را در سراسر سایت توزیع می‌کنند تا هر رویداد بارانی را “جشن” بگیرند. این پروژه همچنین با تخلیه هوای تسکین‌دهنده برای تهویه مطبوع بالکن‌ها و تراس‌ها، فضای کاربر را به حداکثر می‌رساند و راحتی کاربر را در گرم‌ترین و سردترین ماه‌ها بهبود می‌بخشد. استراتژی‌های ترکیبی منجر به صدور گواهینامه LEED Gold شد. بااین‌حال، پایدارترین جنبه SAC این است که روزانه توسط 15000 دانشجو استفاده می‌شود و بخشی از مرکز خرید UT-Austin’s East Mall را به “اتاق نشیمن دانشگاه” تبدیل کرده است.تصاویر پروژه

نوشته قبلی

لانه AMS/ معماران دیالوگ + B+H

نوشته بعدی

ستاد Unilever / آداس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ظرفیت محدود

هدیه آموزشی آپلاس

با ثبت شماره موبایل خود در دوره رایگان اتوکد شرکت کنید.

آدرس

دفتر مرکزی

تهران، میدان فاطمی، خیابان جویبار، بن بست میرهادی غربی، پلاک 34، ساختمان نور، طبقه 4، واحد C4

شماره های تماس

ساعات کاری از ۹:۰۰ صبح الی ۱۹:۳۰

09937982911
09937982912

دانلود اپلیکیشن آپلاس

تمامی حقوق وبسایت آپلاس نزد شرکت آوند آوش آزما محفوظ است.
سبد خرید
ورود

یا

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری