بارگیری صفحه

کلینیک PÇL / دفتر معماری RAUM 4142

محل قرارگیری: اسپانیا
معماران: دفتر معماری RAUM 4142
مساحت: 163 متر¬مربع
سال ساخت: 2019
عکاس: Alejandro Gómez Vives
تولیدکنندگان: Armstrong, Autodesk Media and Entertainment, Cerámica Complementto, Linestra, Onduline
معماران مسئول: Quique Zarzo, Ángela Cardiel, Javier Cabanes
کارفرما: Suministros Estomatológicos Instrudent SL
همکاران: Beatriz Riber, Elisa Ricoy, Elena Gámez

شرح متن توسط معماران ارائه شده است.
کلینیک دندانپزشکی PCL در Puçol، شهری در چند کیلومتری والنسیا، در یک زیرزمین تجاری از یک بلوک مسکونی آجری معمولی دهه 1980 واقع‌شده است.

ما فضایی را در چهار سطح با ارتفاع بسیار متفاوت و یک دال منحنی حاصل از تأثیر رمپ وسایل نقلیه به پارکینگ ساختمان در اختیار داشتیم.

مشکل اصلی در چگونگی حل برنامه و ادغام پیشنهاد ما در اختلاف سطح و همچنین هندسه خاصی بود که در سایت پیدا کردیم.
برنامه کلینیک نیاز به تفکیک دو حوزه دارد، یکی فضای عمومی و دیگری فضای خصوصی داخلی، برای کارکنان کلینیک.پیشنهاد ما مجموعه‌ای از جعبه‌های مستقل و جداگانه است که در سطح فضا پراکنده‌شده‌اند، و در سطوح مختلف قرار می‌گیرند و برنامه‌های تعریف‌شده موردنیاز را در خود جای می‌دهند: حمام، انبار و اتاق‌های کار.
بقیه: فضای خالی.
روابط توپولوژیکی بین حجم و تنش‌های بین خود و فضای کانتینر، باعث ایجاد یک تجربه شهری در مقیاس کوچک می‌شود، که از طریق آن مشتریان و متخصصان به‌عنوان یک شرکت‌کننده فعال و نه‌تنها مصرف‌کننده منفعل، فعالیت می‌کنند.
در همین حال، اتاق انتظار، مانند یک میدان، بر فضا مسلط است. سیستم جعبه‌ها و مناطق دسترسی به آن‌ها فضایی را ایجاد می‌کند که هر دوجهان را محدود می‌کند، این فضای ارتباطی بین کاربران مختلف کلینیک است.
فضاهای بسته از خط نما پیروی می‌کنند و در یک هندسه شکسته عمق می‌یابند و یک انتقال تدریجی بین خیابان و درمانگاه ایجاد می‌شود. ابعاد و جهت‌گیری به سمت جنوب، اجازه ورود نور طبیعی به تمام عمق فضا را می‌دهد.

محیط به خنثی‌ترین شکل ممکن حل می‌شود و با رنگ سفیدرنگ آمیزی می‌شود. در عمومی‌ترین منطقه، با یک روکش سرامیکی خاکستری در کف اتاق در سطح خصوصی، نقشه کف آن تحقق می‌یابد. این جعبه‌ها از بیرون با ورق فلزی مینیاتوری سوراخ‌سوراخ شده‌اندود شده‌اند و از داخل، یک سرامیک 10 x 10 هرکدام را با رنگ آن مشخص می‌کند. در همین حال، جعبه‌های حمام و پیشخوان با صفحات آینه و پلی کربنات ساخته می‌شوند و به ترتیب محدودیت‌های آن‌ها را غیرمادی می‌کنند.تصاویر پروژه

نوشته قبلی

کلینیک دندانپزشکی با سقف مجلسی / هیروکی تومیناگا

نوشته بعدی

دندانپزشکی فرشتگان / معماری YLAB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ظرفیت محدود

هدیه آموزشی آپلاس

با ثبت شماره موبایل خود در دوره رایگان اتوکد شرکت کنید.

آدرس

دفتر مرکزی

تهران، میدان فاطمی، خیابان جویبار، بن بست میرهادی غربی، پلاک 34، ساختمان نور، طبقه 4، واحد C4

شماره های تماس

ساعات کاری از ۹:۰۰ صبح الی ۱۹:۳۰

09937982911
09937982912

دانلود اپلیکیشن آپلاس

تمامی حقوق وبسایت آپلاس نزد شرکت آوند آوش آزما محفوظ است.
سبد خرید
ورود

یا

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری